Gödrösöki Sporthorgász Egyesület

Alapadatok

Név: Gödrösöki Sporthorgász Egyesület
Típus: Szabadidő /
Település: Battonya
Cím: 5830 Battonya, Somogyi Béla utca 50.

Leírás

A tó rendszer nagyon rég keletkezett, valamikor innen termelték ki a kubik gödrökből a ház építéséhez szükséges agyagot, innen is kapta a nevét, hogy gödrösök. De a horgászok számára megnyitott tó kb. a 80-as évek elején, közepén lett nyitva, mint homokbánya. Rövid ideig üzemelt, de bezárták. 2001-től mint a terület bérlői, majd 2002-től, mint a terület tulajdonosai gondozzuk a területet. Több helyi horgászversenyt bonyolítottunk le, természetesen a versenyek előtt mindég telepítettünk, hogy ne érje a horgászokat csalódás, és izgalmas legyen a verseny. Volt olyan horgászverseny, hogy pontyból 50 kg feletti eredménnyel tudott csak első lenni, afrikai harcsából pedig a 150kg csak a harmadik helyre volt elegendő. A tórendszer területe 5hektár de a horgászok számára megnyitott tó sajnos csak 2hektár. Az átlag vízmélység sok helyen eléri a 4méter mélységet, sőt ennél mélyebb részei is vannak a tónak. Fogható halak első sorban ponty amur kárász nyáron afrikai harcsa, csukára, egyelőre nem engedjük a horgászatot. Könnyen megközelíthető minden közlekedési járművel. A 2007-évben több mint 60 mázsa halat telepítettünk.

Részletes információk

Telefon:+36306391835, +36306391833
Email:horgaszto@mailbox.hu
Honlap:www.horgaszto-battonya.gportal.hu
Nyitva tartási időszak:január 1. - december 31.
Nyitva tartás:Tavasszal 07- 17 óráig, nyáron 06-20 óráig.Éjszakai horgászatra tavasztól őszi van lehetőség, melynek feltételi minimum 5 személyt.Erre előzetes bejelentkezés szükséges
Árak:Napijegy: (6 órára) 200 0Ft Ft ebben elvihető 2db nemes hal(ebből afrikai harcsa maximum 1 darab) és 2 kg egyéb hal;<br> Egész napos 2800 Ft ebben elvihető 3db nemes hal(ebből afrikai harcsa maximum 2db )és 3kg egyéb hal. <br> Minden megfogott méretes halat kötelező elvinni a megfogott nemes hal mennyiség után a horgász köteles a horgászatot abbahagyni vagy több mennyiség esetén a halat tóparti áron ki kell fizetni. Éjszakai jegy: 2800 Ft (reggel 6 óráig)
Nyelvismeret:magyar, román
 
Horgászati lehetőség
Vízterület:2 ha

Elhelyezkedés

Vélemények, értékelések

További szabadidős tevékenységek a közelben